University of Oslo

Friday @ 12:15

Oslo, Norway

Lunch concert: El Muro + Juan Villarreal

Gig Details

Admission:
FREE ENTRANCE

Lunsj med kultur: Argentinsk tango med El Muro

El Muro ble for alvor kjent for det norske TV-publikummet under finalen av Norske Talenter i mai 2018 med danseparet Cyrena & Steinar. De blander tradisjonell argentinsk tango med elementer av jazz og moderne musikk, og er kjent for sitt særegne musikalske uttrykk og en solid dose energi på scenen.

El Muro (foto: Johanna Jezernicki)

Fri entré og åpent for alle

Salg av kaffe og vafler fra 11.45

Program

Presenteres på konserten

Medvirkende

Åsbjørg Ryeng, bandoneón
Juan Pablo de Lucca, klaver
Karl Espegard, fiolin
Sebastian Noya, kontrabass
Juan Villarreal, sang

Om artistene

Det norsk-argentinske tangobandet ble startet i november 2016. Under sin Argentinadebut i mars 2018 opptrådte de på legendariske tangoklubber i Buenos Aires som La Viruta, Salón Canning og kulturhuset Usina del Arte. De er populære blant tangopublikummet rundt om i Europa, og har holdt konserter i Tyskland, Nederland, Italia, Sveits, Tsjekkia, England, Sverige, Danmark og Norge. El Muro jobber med de fremste blant dagens sangere fra Buenos Aires, inkludert Chino Laborde, Negro Falótico og Martín Alvarado. Denne gangen har de med seg sangeren Juan Villarreal, og presenterer sin debutplate “Nostálgico” spilt inn i Oslo i september 2017, nylig gitt ut på det på tyske plateselskapet Galileo Music.

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får informasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres hjemmeside klassiskmusikk.com

Venue Details

Address
University of Oslo
Moltke Moes vei 39
Oslo 0851
Norway