Teglhuset

Saturday @ 20:00

Fredrikstad, Norway

Concert & milonga: El Muro Tango + Sebastian Rossi

Gig Details

Admission:
275 NOK

El Muro Tango er et norsk-argentinsk tangoband som i løpet av rekordtid har tatt den internasjonale tangoverdenen med storm. Med sin energiske scenetilstedeværelse og egenartede uttrykk har de begeistret tangodansere og musikkelskere i hele Europa og Sør-Amerika. Lørdag 16. februar blir det en unik mulighet til å høre bandet på Teglhuset i Gamlebyen, og med seg denne kvelden direkte fra Paris har de sangeren Sebastian Rossi.

Siden bandets oppstart i 2016 har de turnert verden rundt og spilt for fulle hus på prestisjefulle festivaler og konsertscener som Oslo Kammermusikkfestival, Smeltedigelen, Usina del Arte, Salon Canning og La Viruta. Bandet er kjent fra TV2 da de opptrådte i finalen av Norske Talenter 2018 med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal. De jobber jevnlig med Argentinas fremste tangosangere som Juan Villarreal, Chino Laborde, Negro Falótico og Martin Alvarado.

El Muro Tango lanserte sitt debutalbum «Nostálgico» (Galileo Music) i november 2018 med en omfattende turné i Tyskland, Nederland, Belgia og Norge. Lanseringen fikk stor oppmerksomhet i norsk og tysk presse og har mottatt strålende kritikker verden over. Deres musikk bringer den tradisjonelle argentinske tangoen videre inn i et friskt og moderne tonespråk innblandet elementer av jazz og søramerikanske rytmer.

Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte musikk av topp internasjonal klasse. Velkommen til konsert! Etter konserten fortsettes det med milonga til DJ i regi av Fredrikstad Tangoklubb.

El Muro Tango består av:
Karl Espegard – fiolin
Juan Pablo De Lucca – piano
Kaspar Uljas – bandoneón
Benjamin Groisman – kontrabass
Sebastian Rossi – sang

Billetter kr 275,- for salg hos Fredrikstad kino

Etter konserten fortsetter dansen i Gamlebyen Gjestgiveri og baren er åpen. CC kr 50,- i døren

https://www.facebook.com/events/389465898524483/

Venue Details

Address
Kirkegaten 30
Fredrikstad 1632
Norway
Website: