El Muro Tango Fiesta No. 1

Saturday @ 20:00

Oslo, Norway

Gig Details

Admission:
250 NOK

Lørdag 27. mai blir det en helaftens konsert-milonga på Mestizo i Festsalen (rett ved Rockefeller). Denne kvelden vil du få oppleve hele tre argentinske tangoband, hvorav to av bandene kommer innom Oslo som en del av sin Europaturné. Den tradisjonsfylte musikken vil bringe deg med til området rundt Rio de la Plata hvor tangomusikken først oppstod og du vil bli tatt med inn i en verden fylt av musikk, dans og poesi.

Cyrena Drusine & Steinar Refsdal holder introkurs for nybegynnere fra kl. 20-21. Deretter forsetter kvelden med milonga til live musikk!

Billettpris: 250,-/150,- (student)
Kjøp billett: http://bit.ly/el-muro-tango-fiesta-no-1-billett
Veibeskrivelse: http://bit.ly/mestizo-i-festsalen

NB! SAAL Foodtruck er dessverre gått ut pga. rettighetsgrunner, men både mat og drikke fås kjøpt i baren.

Velkommen skal du være!

Bandene
—————
Duo Villarreal Crom består av Juan Villarreal (sang) og og Patricio Noé Crom (gitar), og er for tiden på sin 8. Europaturné med konserter i Italia, Tyskland, Spania, Sveits og Norge. Duoen har gitt ut to album, De corte romántico (2012) og Cinco otoños (2015), sistnevnte er tilgjengelig både på iTunes og Spotify.
Video: https://youtu.be/QKVMvBgyBpY

Orquesta del Centenario er et ungt, internasjonalt tangoorkester fra Buenos Aires. Gruppen ble etablert i 2012, og består i dag av fem musikere fra forskjellige land. Gruppen har opptrådt regelmessig på tangoarrangement i området rundt Buenos Aires, og gjennomførte sin første Europaturne i 2015. I april 2016 opptrådte de med Alexander Rybak under hans debutkonsert i Buenos Aires.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=tL1QWE0Z-6k

El Muro er en norsk-argentinsk tangotrio basert i Oslo. Musikken deres er en blanding av argentinsk tradisjonell tango med influenser av jazz og moderne musikk. Siden trioens debut i november 2016 har de holdt konserter i Norge, Sverige, Tyskland og Sveits. Ensemblet presenterer et program som spenner seg fra 40-tallets klassikere og Piazzollas tidløse musikk til nåtidens fusjon mellom elektronika og tango.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=HW62RC0sh5U

Arrangementet er støttet av Radio Latin-Amerika

Venue Details

Address
Mestizo i Festsalen
Møllergata 37
Oslo 0176
Norway