CANCELLED - Ibsenhuset

Thursday @ 19:30

Skien, Norway

Concert: El Muro Tango + Juan Villarreal

Gig Details

Admission:
300 NOK

Tangofest med El Muro Tango & Juan Villarreal. Opplev norsk-argentinsk tangoband i verdensklasse!

El Muro Tango er et norsk-argentinsk tangoband som i løpet av rekordtid har tatt den internasjonale tangoverdenen med storm. Med sin energiske scenetilstedeværelse og egenartede uttrykk har de begeistret tangodansere og musikkelskere i hele Europa og Sør-Amerika. Siden bandets oppstart i 2016 har de turnert verden rundt og spilt for fulle hus på prestisjefulle festivaler og konsertscener som Oslo Kammermusikkfestival, Innsbruck Tangofestival, Royal Concertgebouw og Usina del Arte.
Bandet opptrådte i finalen av Norske Talenter 2018 med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal. De jobber jevnlig med Argentinas fremste tangosangere som Juan Villarreal, Chino Laborde og Negro Falótico. El Muro Tango lanserte sitt debutalbum «Nostálgico» på tyske Galileo Music i november 2018, til strålende kritikker i internasjonal presse. Musikken deres består av tradisjonell argentinsk tango med et friskt og moderne tonespråk innblandet elementer av jazz og søramerikanske rytmer.

Juan Villarreal ble født i Puerto San Julián, Argentina, og regnes for å være en av de mest populære sangerne i sin generasjon. Siden 2010 har han vært medlem av det anerkjente tangoorkesteret Orquesta El Arranque, og har gjennomført en rekke turnéer i Europa, Sør-Amerika og Asia. Juan har spilt inn album med anerkjente musikere som Victor Lavallén og Julián Peralta.

Musikere
Karl Espegard: fiolin
Juan Pablo de Lucca: klaver
Kaspar Uljas: bandoneón
Benjamin Groisman: kontrabass
Juan Villarreal: sang

Billettpriser:
Ordinær: 300

Venue Details

Address
Lundegata 6
Skien 3724
Norway
+47 35 90 54 90
Phone:
+47 35 90 54 90
Website: