Festningen

Saturday @ 19:00

Kristiansand, Norway

Concert & milonga: El Muro + Martin Alvarado

Gig Details

Admission:
290 NOK

22 September, fest med “El Muro” På Christianholm festning. Vi åpner dørene kl 18.00 og festen varer til kl 01.00. Før El Muro kommer på scenen og spiller. Vil DJ Mayacita ta oss gjennom en musikalsk reise. Her blir det musikk, dans, tango og servering hele kvelden.

El Muro er et norsk-argentinsk tangoband og har siden 2016 turnert verden rundt. På deres debut i Sør-Amerika spilte de konserter for fulle hus i de kjente tangoklubbene La Viruta, Salón Canning, Usina del Arte og andre konserthus i Buenos Aires og Patagonia. El Muro har i tillegg gjennomført regelmessige turnéer til Tyskland, og har opptrådt i Sveits, Italia, Holland, England, Danmark, Sverige, Tsjekkia og Norge. El Muro er også kjent fra norsk TV da de opptrådte i finalen av Norske Talenter 2018 med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal.

El Muro samarbeider med noen av de ledende argentinske tangosangerene som Juan Villarreal, Chino Laborde, og Negro Falótico. Musikken deres er en blanding av argentinsk tradisjonell tango med elementer av jazz og moderne musikk. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere.

Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte musikk av topp internasjonal klasse. Med på laget har El Muro en av Argentinas mest ettertraktede tenorer, Martin Alvarado.

Videoer
Nostálgico (Official Music Video) youtube.com/watch?v=-QyIz4XClto

Malena – Norske Talenter 2018 youtube.com/watch?v=WJS8Izz_O8k

Artistene er:
Martin Alvarado (vokal)
Juan Pablo De Lucca (piano)
Karl Espegard (fiolin)
Åsbjørg Ryeng (bandoneón)
Jon Åsnes (kontrabass)

På festningen er det servering og 18 års aldersgrense.

Velkommen 🙂

Venue Details

Address
Østre Strandgate 52 B
Kristiansand 4610
Norway
Website: