Cosmopolite

Sunday @ 21:00

Oslo, Norway

Concert: El Muro Tango & Inés Cuello + special guests

Gig Details

Admission:
380/250 NOK + AVG

Venue Details

Address
Vogts gate 64
Oslo 0477
Norway
+47 22 11 33 08
Phone:
+47 22 11 33 08
Website:

El Muro Tango & Inés Cuello

Det kritikerroste tangobandet El Muro Tango har opplevd en eventyrlig fremgang siden oppstarten høsten 2016. Med en solid dose energi, fengslende melankoli og fintfølende lekenhet formidler gruppen autentisk argentinsk tango med et friskt og moderne tonespråk. I november har de med seg den prisbelønte sangerinnen Inés Cuello fra Buenos Aires, og legger selve avslutningen av sin Norgesturné her på Cosmopolite!

I løpet av kvelden blir det sensuell og forførende dans med stjerneparet Cyrena & Steinar (Norske Talenter). På toppen av det hele får vi et gjesteinnslag med heftige rytmer fra Barbalé Flamenco Live. Før og etter konserten blir det milonga med DJ Ina Eriksen, og det vil være anledning til å danse under konserten for de som måtte ønske det. Velkommen til en uforglemmelig kveld!

El Muro Tango ga ut sitt debutalbum Nostálgico på Galileo Music i 2018 til strålende kritikker i den internasjonale pressen. «Håndverket her er eksepsjonelt. Dette er kvalitetsmusikk, spilt til perfeksjon. Videre er det tydelig at hvert enkelt bandmedlem spiller hver note med den presise lidenskapen som forsikrer at tango simpelthen aldri kun ender opp i historiebøkene», skrev Dan Hobson i Songlines Magazine i sin anmeldelse av platen. El Muro Tango har de siste årene spilt over 100 konserter i Europa og Argentina. Høsten 2019 debuterte bandet for et utsolgt Royal Concertgebouw i Amsterdam, og senere har det fulgt invitasjoner til store europeiske tango- og jazzfestivaler som Innsbruck Tango Festival og Jazzkaar.

Inés Cuello er en argentinsk sangerinne fra Bragado i provinsen Buenos Aires. Hennes vakre stemme og karismatiske sceneopptreden har ført til samarbeid med tangolegender som Nestor Marconi, Sexteto Mayor, Virginia Luque og Alberto Podestá. Som solist med tangokompaniene Tango Pasíon og Tango Desire har hun gitt over 70 konserter i Kina og Japan, samt turnert i Tyskland, Hellas, Frankrike, Portugal og Spania. Inés er vinner av XVII Hugo del Carril Contest, og ble nominert til Gardel Awards 2016 i kategorien «Beste kvinnelige utøver» for sitt album «Canciones del Sur». Hjemme i Argentina har hun opptrådt i kjente teatre som Teatro Colón, CCK og Usina del Arte, og hun har gjestet prestisjefulle konserthus og festivaler i Colombia, Brasil, Chile og Perú.

Danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal ble for alvor kjent for det norske publikumet som finalister i Norske Talenter i 2018. Paret har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, i Buenos Aires, New York og Bangkok. De har holdt oppvisning med Oslo-Filharmonien og gjestet Den Norske Opera & Ballett, og er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap.

Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte dans og musikk av topp internasjonal klasse!