Buen Kulturhus

Friday @ 19:30

Mandal, Norway

Concert: El Muro Tango & Omar Mollo

Gig Details

Admission:
260/200 NOK

Det norsk-argentinske tangobandet El Muro Tango har opplevd en eventyrlig fremgang siden oppstarten høsten 2016. Med en solid dose energi og et lidenskapelig uttrykk har bandet begeistret dansere og musikkelskere i hele Europa og Argentina. Når de i høst legger ut på ny Norgesturné, har de med seg den argentinske stjernen Omar Mollo og kommer på sitt første besøk til Mandal fredag 25. september. Velkommen til en kveld fylt av og poesi og lidenskap!

Opprinnelig skulle den argentinske sangerinnen Inés Cuello til Norge i september med El Muro Tango, men på grunn av av restriksjoner i forbindelse med covid-19 ​har hun dessverre måttet avlyse. Heldigvis har Amsterdam-baserte Omar Mollo takket ja til å gjennomføre turnéen i hennes sted.

El Muro Tango ga ut sitt debutalbum i november 2018 til glimrende kritikker i den internasjonale pressen. «Håndverket her er eksepsjonelt. Dette er kvalitetsmusikk, spilt til perfeksjon. Videre er det tydelig at hvert bandmedlem spiller hver note med den presise lidenskapen som forsikrer at tango simpelthen aldri kun ender opp i historiebøkene», skrev Dan Hobson i Songlines Magazine i sin anmeldelse av platen. Høsten 2019 debuterte bandet for et utsolgt Royal Concertgebouw i Amsterdam, og senere har det fulgt invitasjoner til festivaler som Jazzkaar (Tallin) og La Locura Tango Music Festival (Innsbruck). Gruppen har holdt tangoforestillinger med Norske Talenter-finalister Cyrena & Steinar på kulturhus rundt om i hele Norge, og jobber med et knippe av de fremste tangoartistene fra Buenos Aires som Juan Villarreal, Chino Laborde og Omar Mollo.

Omar Mollo er en prisbelønt tangosanger fra Pergamino i provinsen Buenos Aires, for tiden bosatt i Nederland. Hans siste album «Tango Cosmopolita» med Gran Orquesta Típica OTRA ble gitt ut av Sony Argentina i 2018 og nominert til Latin Grammy Awards. I 2013 vant han Carlos Gardel-prisen i kategorien “Beste album – mannlig tangoartist”, og i 2005 og 2015 ble han anerkjent av Konex Foundation som en av tiårets beste tangosangere. Omar holder jevnlig konserter over hele Europa, så vel som på de største tangofestivalene i Argentina.

Venue Details

Address
Havnegata 2
Mandal 4515
Norway
+47 38 27 31 11
Phone:
+47 38 27 31 11
Website: