Brødrene Jacobsen

Friday @ 20:00

Hamar, Norway

Concert: El Muro Tango & Inés Cuello

Gig Details

Admission:
350/300 +AVG

Venue Details

Address
Kirkebakken 3
Hamar 2317
Norway
+47 900 43 384
Phone:
+47 900 43 384
Website:

Det norsk-argentinske tangobandet El Muro Tango har opplevd en eventyrlig fremgang siden oppstarten høsten 2016. Med en solid dose energi og lidenskaplig uttrykk har bandet begeistret dansere og musikkelskere i hele Europa og Argentina. Når de i høst legger ut på ny Norgesturné, har de med seg den argentinske stjernen Inés Cuello og tar turen innom Hamar fredag 18. september for en eksklusiv intimkonsert på Brødrene Jacobsen!

El Muro Tango ga ut sitt debutalbum i november 2018 til glimrende kritikker i den internasjonale pressen. «Håndverket her er eksepsjonelt. Dette er kvalitetsmusikk, spilt til perfeksjon. Videre er det tydelig at hvert bandmedlem spiller hver note med den presise lidenskapen som forsikrer at tango simpelthen aldri kun ender opp i historiebøkene», skrev Dan Hobson i Songlines Magazine i sin anmeldelse av platen. Høsten 2019 debuterte bandet for et utsolgt Royal Concertgebouw i Amsterdam, og senere har det fulgt invitasjoner til festivaler som Jazzkaar (Tallin) og La Locura Tango Music Festival (Innsbruck). Gruppen har holdt tangoforestillinger med Norske Talenter-finalister Cyrena & Steinar på kulturhus rundt om i hele Norge, og jobber med et knippe av de fremste tangoartistene fra Buenos Aires som Juan Villarreal, Chino Laborde og Omar Mollo.

Inés Cuello kommer fra Bragado, Buenos Aires. Hun er vinner av XVII Hugo del Carril Contest og ble nominert til Gardel Awards 2016 i kategorien “Beste kvinnelige utøver” for sitt album «Canciones del Sur». Som solist med tangokompaniene Tango Pasíon og Tango Desire har hun turnert over hele verden og gjestet over 70 byer i Kina og Japan, i tillegg til konserter rundt om i Europa og Sør-Amerika. Inés har jobbet med anerkjente tangomusikere som Nestor Marconi, Sexteto Mayor, Virginia Luque og Alberto Podestá, og opptrådt i berømte konserthus som Teatro Colón og Centro Cultural Kirchner, samt de store tangofestivalene i Argentina, Colombia og Brasil.

På grunn av av coronaregler vil det kun være et begrenset antall billetter til salgs. Smittevernreglene blir fulgt til punkt og prikke slik at du skal føle deg trygg!

Husk! Billett kan KUN kjøpes i forhåndssalg.