Tango – Lidenskap fra Buenos Aires

«Dette er verdensklasse!»
Dommerpanelet i Norske Talenter 2018

«El Muro med Cyrena & Steinar skapte fantastisk stemning på vår årlige sommerfest!»
Fredrik Olstad, Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo

«Midt under middagen til Nasjonalmuseets julebord 2017 ble vi hensatt til et sydende Argentina og glemte den kalde vinteren. Det var magisk stille i salen under alle innslagene. Alle mine kolleger elsket oppvisningen og håpet at det kunne vare hele kvelden! Tusen takk fra et svært imponert og takknemlig publikum!»
Beate Marie Bang, Nasjonalmuseet

UNDERHOLDNINGSTILBUD FOR BEDRIFTER OG PRIVATPERSONER

El Muro og CS Tango tilbyr underholdning i form av live argentinsk tangomusikk og danseoppvisning til bedrifter og privatpersoner. Pakken er rettet mot konferanse, kick-off, selskap, middag, firmafest, julebord, sommerfest og andre anledninger hvor man ønsker å sette en ekstra spiss på arrangementet. Innholdet skreddersys etter behov og kan bl.a.  inkludere introkurs i tango for ansatte.

Vi kan tilby

  • Live tangomusikk med danseoppvisning
  • Internasjonale stjernesangere fra Argentina
  • Introkurs i tango for ansatte

 

CS Tango

Cyrena Drusine & Steinar Refsdal gjorde sitt inntog på norske TV-skjermer som deltagere under årets sesong av Norske Talenter. Et begeistret dommerpanel skrøt de opp i skyene og konstaterte at dette var dans i verdensklasse. Paret har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, i Buenos Aires, New York og Bangkok. De er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap.

http://www.cstango.no

El Muro Tango

El Muro Tango er et norsk-argentinsk tangoband og har siden 2016 turnert verden rundt. På deres debut i Sør-Amerika spilte de konserter for fulle hus i de kjente tangoklubbene La Viruta, Salón Canning, Usina del Arte og andre konserthus i Buenos Aires og Patagonia. El Muro har i tillegg gjennomført regelmessige turnéer til Tyskland, og har opptrådt i Sveits, Italia, Holland, England, Danmark, Sverige, Tsjekkia og Norge. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere.

http://www.elmurotango.com

Kontaktinfo

Karl Espegard
+47 472 77 600
karlespegard@gmail.com