Tango – Lidenskap fra Buenos Aires

«Dette er verdensklasse!»
Dommerpanelet i Norske Talenter 2018

«El Muro med Cyrena & Steinar skapte fantastisk stemning på vår årlige sommerfest!»
Fredrik Olstad, Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo

«Midt under middagen til Nasjonalmuseets julebord 2017 ble vi hensatt til et sydende Argentina og glemte den kalde vinteren. Det var magisk stille i salen under alle innslagene. Alle mine kolleger elsket oppvisningen og håpet at det kunne vare hele kvelden! Tusen takk fra et svært imponert og takknemlig publikum!»
Beate Marie Bang, Nasjonalmuseet

UNDERHOLDNINGSTILBUD FOR BEDRIFTER OG PRIVATPERSONER

El Muro og CS Tango tilbyr underholdning i form av live argentinsk tangomusikk og danseoppvisning til bedrifter og privatpersoner. Pakken er rettet mot konferanse, kick-off, selskap, middag, firmafest, julebord, sommerfest og andre anledninger hvor man ønsker å sette en ekstra spiss på arrangementet. Innholdet skreddersys etter behov og kan bl.a.  inkludere introkurs i tango for ansatte.

Vi kan tilby

  • Live tangomusikk med danseoppvisning
  • Internasjonale stjernesangere fra Argentina
  • Introkurs i tango for ansatte
  • Miniforedrag om tangoens historie

 

CS Tango

Cyrena Drusine & Steinar Refsdal har over natten blitt Norges nye danseyndlinger etter sin TV-debut på Norske Talenter i januar 2018. Paret har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, i Buenos Aires, New York og Bangkok. De er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap.

http://www.cstango.no

El Muro

El Muro er et norsk-argentinsk tangoband stiftet i 2016 som i løpet av kort tid har gjort seg bemerket på tangoscenene i Europa. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere. Deres debutalbum kommer ut på tyske Galileo Music våren 2018.

http://www.elmurotango.com

Kontaktinfo

Karl Espegard
+47 472 77 600
karlespegard@gmail.com

Cyrena Drusine
+47 402 29 770
cyrena@cstango.no

Steinar Refsdal
+47 930 333 82
steinar@cstango.no